Selasa, 18 Disember 2012

selesai sudah :)

hey-2 , what are u doing now haa ? skodeng blog aku lha 2 . haha , da skodeng 2 , follow2 lha , jgn cuma na skodeng je . :P
finally , hbes jugak pengajian aku selama 6 bulan d kolej komuniti ledang . wehuu ~ ^^
well , bole tahan lha seronok ny bb akhir ny hbes jugak stdy selama 6 bulan nieh . *tapi tahun depan naek sem 2 pulak*
oke , na story2 lha skit kn memandang kn my darling a.k.a yaya da b'hijrah ke uitm kuala pilah . dy amek kos y dy mnat kt sane . oke , first2 mang lha t'kilan , yla , selalu b'same2 dgn ny , tetbe thun depan da ta nan dy , sedey woo ! :(
aku na b'hijrah mne2 tmpt pun mcm da t'ikad kt c2 , bkn sebab pakwe oke ! huh ! sbb mcm sayang pulak da stdy kt snie ps2 na pndah2 . wasting my time oke ! :P
better aku stdy jeh kt snie dan hbes kn selama 1 year and 9 month . alaa , kjap je kn kn ? hehe
oke-2 , b'balek ke cerita td , aku sedey beb tgk partner klas aku pndah . hmm ! awaq tnggal kte kn yaya . sdey ny kte . :'( *menangis dalam hati !*
semalam dapad mnje2 nan dy memandang kn ada budak klas aku y baek hati na blanje KFC . haha
kte org pun mkn beramai2 dan yaya aku nieh suap kn lha kntang putar 2 beberapa kly kt mlut aku , k , mule2 sgan , haha , xp pk2 nty msty RINDU kt dy , so , aku pun menganga kan lha mulut aku nieh sebesar y mungkin . hihi
keseorangan lha rara tahun depan kn yaya . :(
tape lha , ape y pnting , yaya  blaja lha elok2 kt sane yea , rara doa kn yaya b'jaya . xp xp sukar na lpas kn yaya p sane , sedey gle yaya ! :'(
wa nges der , wa nges na menaip nieh . sedey giloss2 tahap babun atas skit . --'
oke lha , rara sayang kn yaya walaupun kte baru knal 6 bulan . muax sked . k bye , assalamualaikum .
*saat kami bersama b'dua , sayang kau ! :(*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan